Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Κ18: ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ    -    ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
                1                         -                  0


Μετά το σημερινό ματς της ομάδας των Νέων μας μπορούμε να δηλώσουμε ανοιχτά πλέον ότι η φιλοσοφία που επιθυμούμε να περάσει σε αυτή την φουρνιά γύρω απο το ποδόσφαιρο, έχει πλέον εισχωρήσει στα μυαλά των ποδοσφαιριστών μας. 
Απέναντι σε μία ομάδα με 7 νίκες στα 7 ματς και 37 γκολ ενεργητικό χρειάστηκε το πέναλντι στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης. Δεν θα χρειαστεί να μιλήσουμε για διαιτησία, καθώς θα το αφήσουμε στην κρίση όλων των ανθρώπων που ήτανε εκεί και είδαν το ματς και την συνολική συμπεριφορά της. 
 Εμείς θα σταθούμε στις 4 πολύ μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε στο 1ο ημίχρονο να πάρουμε ένα σοβαρό προβάδισμα στο σκορ απέναντι στις 0 που είχε ο αντίπαλος. Εμείς θα σταθούμε στους μόλις 3 ποδοσφαιριστές στην 11αδα μας και 4 συνολικά στην 18άδα μας γεννημένους το 1999 απέναντι σε επιλεγμένα παιδιά της ΠΑΕ.
Εμείς θα σταθούμε στο πως αντιμετωπίσαμε αυριανούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές της Football League.
 Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά με αμείωτη ένταση. Τέτοια αποτελέσματα και έτσι όπως έρχονται μας κάνουν πιο δυνατούς με μεγαλύτερο πείσμα! Μένουμε προσηλωμένοι στο πρότζεκτ 5ετίας που ανακοινώσαμε πως θα ακολουθήσουμε το περασμένο καλοκαίρι που δεν είναι άλλο από το να εδραιώσουμε την αντρική μας στην Α' κατηγορία της Αθήνας με αυτά τα παιδιά. Τα δικά μας παιδιά. 
  Τέλος στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας  παρατάχθηκε με το γνώριμο 4-3-3 με Ιλίκα κάτω απο τα δοκάρια Ζιόγγα και Γαβριηλίδη αμυντικό δίδυμο, Σταθόπουλο και Παπαδήμα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στην άμυνα, Ζώτο, Δημητρουλάκη και Στοτσένι στην τριάδα του κέντρου. Πέντσιου στην κορυφή της επίθεσης με Χάσκο , Δροσόπουλο αριστερά και δεξιά. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι Γκούτσε, Ντούνης, Κουσιαρής, Σταματάκης, Αποστολόπουλος Λορένο και Φιλιππαίος. Όλα τα παιδιά της αποστολής πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ