Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ 12/7/2018

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ανανέωση σε όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Ο σχεδιασμός για την αναδιαμόρφωση του χώρου όπου στεγάζεται η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πλέον υπολογίζεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες έως το τέλος του Ιουλίου τα γραφεία μας να είναι έτοιμα να ανοίξουν τις πόρτες για όλους τους παλιούς και μελλοντικούς αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ.
 Βρισκόμαστε ήδη σε πολύ προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με εταιρία ρουχισμού για την επισύναψη συνεργασίας.προκειμένου να προμηθευτούμε το απαραίτητο υλικό ρουχισμού για την ανανέωση όλων των τμημάτων της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι.
 Στο αντρικό έχουμε μία ακόμα αποδέσμευση, αυτή του Αγγελή Στέφανου, πιστό στρατιώτη επί δύο χρόνια της ομάδας, όντας ίσως απο τους πιο συνεπής σε αθλητικά και μη θέματα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.
 Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι έχουμε την ανακοίνωση του πρώτου φιλικού προετοιμασίας.Την 10η ημέρα της προετοιμασίας (30/8) θα δώσουμε φιλικό αγώνα με τον Α.Ο Πειραιά του Βασίλη Τσιάκαλου στον γήπεδο του Κολωνού. Αυτό θα είναι και το πρώτο χρονικά φιλικό της ομάδας για το νέο έτος μιας και η επιλογή του προπονητή Βιτζηλαίου Μάρκου είναι η ομάδα να μην δώσει κάποιο άλλο αγώνα στο πρώτο σαββατοκύριακο της προετοιμασίας  (25-26/8) . Αντίθετα τις συγκεκριμένες ημέρες 6η και 7η ημέρα προετοιμασίας θα γίνουν 4 προπονήσεις (2 διπλές) όπου θα αποκαλυφθούν στους παίχτες και εντός γηπέδου οι πρώτες τακτικές σκέψεις και προσεγγίσεις που θα δούμε φέτος απο την ομάδα μας.
 Εντός των ημερών θα υπάρξει και ανακοίνωση με το ρόστερ που αποφασίστηκε να ακολουθήσει την προετοιμασία και θα κληθούν να δώσουν το παρών στις 20 Αυγούστου στα γραφεία μας και εν συνεχεία στο γήπεδο του Κολωνού για την πρώτη προπόνηση.

 Ανυπομονούμε πραγματικά για αυτό που έρχεται φέτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ