Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΡΙΚΟ: ΛΗΞΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών για την ομάδα μας, πραγματοποιώντας 3 μεταγραφές και μία νέα εγγραφή. Κινήσεις αρκετά ηχηρές στο σύνολο τους.
Πρωτίστως κατέχουμε πλέον στα χέρια μας το δελτίο του ποδοσφαιριστή Στοτσένι Κώστα. Γέννημα θρέμμα της ομάδας , ο οργανωτικός χαφ γεννημένος το 2002 μπορεί με την πρώτη ματιά να μην σε φοβίζει όντας βραχύσωμος, αλλά όλα αυτά αλλάζουν μόλις βρεθεί με την μπάλα στα πόδια. Ένας παίχτης που πέρσι έκανε την διαφορά στην κ18 ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ παρότι 15 ετών και μπορεί να θεωρηθεί σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της Α' ομάδας, από την στιγμή που 2 ΠΑΕ και μία επίλεκτη ακαδημία της Αθήνας, είχαν πλησιάσει την ομάδα μας και τον ίδιο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
 Η δεύτερη προσθήκη είναι του Ασιμάι Παύλου. Ο γεννημένος το 2003 τερματοφύλακας ύψους 1,90! αποκτήθηκε έναντι αμοιβής απο τον Δούρειο/Ολυμπιακό κυψέλης. Βάση ιδιαιτερότητας της θέσης, που ο προπονητής μας γνωρίζει απο μέσα και προσωπικά πολύ καλά, άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής δημιουργώντας ένα απο τα πιο ελπιδοφόρα και ταλαντούχα  δίδυμα τερματοφυλάκων (μαζί με τον έτερο νεαρό Κουσιαρη/2002) στην κατηγορία και όχι μόνο.Εξαιρείται βεβαίως ο "φτασμένος" ηλικιακά Τ/Φ της ομάδας Καβουριάδης Π. που έχει μέχρι στιγμής θέση βασικού.
Τρίτη προσθήκη που αποτελεί ίσως το πιο ηχηρό "μπαμ" της λήξης των μεταγραφών είναι ο Μελιγκώνης Κώστας.Ο 32χρονος αμυντικός μέσος, γηγενείς απο τις ακαδημίες της ομάδας μας, επιστρέφει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια για να δώσει αυτό το παραπάνω που μας λείπει σε μία θέση που πονάμε. Δύναμη , πάθος , εμπειρία και ακατάπαυστα χιλιόμετρα.Σίγουρα πρόκειται και για μία "αποδυτηριακή" μεταγραφή αφού αποτελεί φύση και θέση αρχηγός της ομάδας.Αποκτήθηκε ως ελεύθερος απο την Κορωνίδα , έχοντας αγωνιστεί σε όλες της κατηγορίες της Αθήνας για συναπτά έτη.
 Τέταρτη προσθήκη είναι ο Ανδρικόπουλος Χάρης. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος , έρχεται το συμπληρώσει το παζλ μπροστά από την αμυντική μας γραμμή αφού ο αρχικός προγραμματισμός για αυτή τη θέση "στράβωσε" με 2 από τους συμφωνηθέντες αμυντικούς μέσους να "λοξοδρομούν" λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
 Ο 20χρονος Μεχμέτι και ο 22χρονος Πετσης, δύο ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας που αγωνίζονται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, θα είναι διαθέσιμοι απο την επόμενη αγωνστική καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Σκοπός μας είναι η πολύ καλά μελετημένη δόμηση μιας ομάδας που θα βρει χημεία μεταξύ της, με πάντρεμα του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας μας με "πινελιές" εμπειρίας απο συγκεκριμένα άτομα που θα ψηθεί φέτος ,θα έχει την δική της ποδοσφαιρική φιλοσοφία και λογίκη.Θα αποκτήσει ποδοσφαιρικές εμπειρίες,θα ανέβει κάποια σκαλοπάτια σε σύγκριση με τα περασμένα έτη ώστε χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες τον Γενάρη και του χρόνου,να κάνει το αγωνιστικό άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ