Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΤΡΙΚΟ: ΦΙΛΙΚΟ 24/10/2018


ΜΥΘΡΙΔΑΤΗΣ ΑΟ                                -                                    ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
           0                                                                                                     5



Εκμεταλλευόμενοι την διακοπή πρωταθλήματος Γ κατηγορίας λόγω 28ης Οκτωβρίου το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, η ομάδα μας αποδέχτηκε την πρόσκληση και έδωσε φιλικό με τον Μυθριδάτη ΑΟ (αγωνιζόμενη στη Γ κατηγορία Πειραιά) το βράδυ της Τετάρτης στο δημοτικό γήπεδο Ρέντη.
 Λίγα πράγματα μπορούμε να πούμε για το χθεσινό φιλικό αγώνα, μιας και το σκορ μιλάει απο μόνο του. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-2, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και απο τις 2 ομάδες, γρήγορο και όμορφο ρυθμό αγώνα.Ο κοουτς Βιτζηλαίος ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδια, έδωσε αρκετό χρόνο σε 22 ποδοσφαιριστές και έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Εμείς όμως θα πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα...Ως πότε θα κάνουμε αυτή τη ΦΑΡΣΑ στον εαυτό μας, ως πότε θα "αυτοσαρκαζόμαστε";!;!;! Σε περίπτωση που κάποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοούμε να σας διαφωτίσουμε λέγοντας πως από το κυπελλο και μετά η ομάδα μας έχει δώσει 3 φιλικά. Με απολογισμό 3 νίκες με τέρματα 4-1  , 7-2  και 5-0 αντίστοιχα. Την ίδια χρονική περίοδο η ομάδα μας μετράει 3 επίσημα παιχνίδια με αντίστοιχα 3 ήττες. 3-1 , 2-1  και 6-0 αντίστοιχα.Μιλάμε για μία χρονική περίοδο απο 20 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα 25 Οκτωβρίου.
 Η ομάδα μας μακριά απο το άγχος του επίσημου και της βαθμοθηρίας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο. Παράγει ευκαιρίες με το τσουβάλι, σκοράρει, αποπνέει αυτοπεποίθηση και αίσθηση ανωτερότητας από τον αντίπαλο.
 Η ομάδα μας εντός του γηπέδου με επίσημο χαρακτήρα με αποκορύφωμα το τελευταίο ματς με τα Ταταύλα βγάζει μια άρνηση να κάνει το παιχνίδι της, δείχνει να στηρίζεται περισσότερο στο πως είναι ο αντίπαλος παρα ο ίδιος της ο εαυτός. 0-1 ημίχρονο με "μισή ευκαιρία". 5 γκολ στο 2ο ημίχρονο και απόλυτη κατάρρευση ,χωρίς λόγο, χωρίς να είναι τόσο καλύτερος ο αντίπαλος(Ταταύλα).
 Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει ταλέντο, έχει δουλευτεί σε βάθος χρόνου.Καιρός ο καθένας προσωπικά σε πρώτο βαθμό να ξορκίσει τους δαίμονες του και μετέπειτα ομαδικά να βγάλουν αυτά που μπορούν μέσα στο γήπεδο. Να δώσουν τις μάχες τους, κερδίσουν ή χάσουν. Συνεχίζουμε την δουλειά αρχής γενομένης από αύριο στην προπόνηση της Παρασκευής με στόχο πρώτα απο όλα το επόμενο σαββατοκύριακο απέναντι στον Αρίωνα να μπούμε στο γήπεδο σαν ΑΙΑΣ. Με αυτοπεποίθηση εκτιμώντας τον εαυτό μας, τους συμπαίχτες μας, την ομάδα μας την προσπάθειά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ