Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ!

Δευτέρα 17/2/2020
Προς όλους τους φίλους του Σωματείου μας και του ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής.Όπως ακριβώς και στη ζωή έτσι και στο αγαπημένο μας άθλημα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω,τα εύκολα και τα δύσκολα, το άνοιγμα και το κλείσιμο διάφορων κύκλων , περιόδων και καταστάσεων.
 Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα μας, μόλις μερικούς μήνες πριν, την περασμένη περίοδο έκλεισε ένας τεράστιος σε σημασία και διάρκεια κύκλος της ομάδας.Ο ιδρυτής ουσιαστικά του σωματείου Βιτζηλαίος Ανδρέας δεν έθεσε εαυτό προς υποψηφιότητα για τη προεδρία σωματείου ή έστω για κάποια απο τις θέσεις του ΔΣ μας για πρώτη φορά μετά το 2000 από όταν παρέλαβε διαλυμένο το τότε σωματείο Α.Π.Ο.Ψυχικού. Το αποτέλεσμα γνωστό , αφού εκλέχθηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας και γιος του τέως προέδρου, Βιτζηλαίος Μάρκος.Άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την ομάδα μας απο όλα κυριολεκτικα τα πιθανά πόστα για πάνω απο 12 συναπτά έτη.
 Ο νέος λοιπόν αυτός κύκλος άνοιξε την περασμένη σεζόν και στο χρονοδιάγραμμα μαζί με την περσινή,την τρέχουσα αλλά και την επόμενη είχαν οριοθετηθεί ως μεταβατικές. Μαζί με όλα τα παρελκόμενα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούνται μέσα από τις μεταβατικές αλλαγές μέσα σε τρέχουσα περίοδο προστέθηκε ή μάλλον ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ το γηπεδικό πρόβλημα της ακαδημίας μας.Το 5x5 γήπεδο της "θερμίδας" στην Πλατεία Αυλωνίτου στον Περισσό έκλεισε (όντας σε άθλια κατάσταση) τον περασμένο Μαιο με σκοπό την ανακατασκευή του.Η ομάδα έκανε την κατάλληλη προεργασία για να είναι απολύτως έτοιμη την σεζόν που είμαστε προκειμένου να αναζωογονήσει την ακαδημία της μιας και αυτή η κύρια πηγή εσόδων για την ύπαρξη του Σωματείου μας αλλά και στελέχωσης της Αντρικής μας ομάδας. 
 Οι καθυστερήσεις όμως στην παράδοση του ( το έγγραφο παραχωρητηρίου ήρθε στα χέρια μας αρχές Δεκέμβρη!!) μας δημιούργησαν ένα τρομαχτικό πρόβλημα στην λειτουργία της ακαδημίας μας. Ουσιαστικά κάθισε την ομάδα μας σε ένα "αναπηρικό αμαξίδιο" αφού ο στυλοβάτης της όλα αυτά τα χρονια (η ακαδημία) παρέμενε ανενεργή. Εδώ λοιπόν και δύο μήνες γίνεται πάλι η προεργασία για την έγερση της ομάδας από αυτό το αμαξίδιο για να φτάσουμε στο τώρα και να ανακοινώσουμε τα εξής: 
Από την αρχή του έτους προωθήσαμε όλα τα παιδιά 2005 και μεγαλύτερα αποκλειστικά στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος όπου προπονούνται κάτω απο τις οδηγίες του coach Δημόπουλου Κώστα, προπονητής της Αντρικής μας. 
Από 2 Μαρτίου μέχρι 30 Ιουνίου θα τρέξουν συγκεκριμένα project και camps για παιδιά 12 ετών μέχρι 4. Ενδεικτικά κάποια απο αυτά θα είναι με αντικείμενο είτε την ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ είτε ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ είτε απλά ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ μέσα απο τα camp αυτα. 
Εντός των ημερών θα υπάρξει ενημέρωση για τις ακριβείς ημερομηνίες των camp. Το "pool" των παιδιών στο οποίο στοχεύει να βοηθήσει το κάθε camp ξεχωριστά αλλά και οι απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να πάρει μέρος κάποιο παιδί σε αυτά. 
 Κλείνοντας θεωρούμε πως άξιο αναφοράς είναι ο λόγος που γίνεται αυτό. Ο κυριότερος όλων είναι να διοχετεύσουμε τον "σπόρο" του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη γειτονιά μας. Τον σπόρο του ΣΩΣΤΟΥ , ΑΓΝΟΥ ποδοσφαίρου, του ποδοσφαίρου "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" , σε μία γειτονιά που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει από την "αθλητικότητά " της με βροντερά παραδείγματα τα άδεια ανοιχτά γήπεδα , αλάνες και πλατείες απο παιδιά που βρίσκουν αλλού τα ενδιαφέροντα τους (δυστυχώς κυρίως DIGITAL τύπου ενδιαφέροντα) .
 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ  ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Εκ του ΔΣ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ