Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΑΝΤΡΙΚΟ: 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
                                           0                 -                     3

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας το μεσημέρι του Σαββάτο απέναντι στον Απόλλων Περιστερίου με σκορ που μας αδικεί κατάφορα. Πλέον εστιάζοντας αγώνα με τον αγώνα να βρούμε τα μεγάλα μας μειονεκτήματα εν όψη της νέας σεζόν έχουμε καταλήξει στα 2 σημαντικότερα για τα οποία έχουν δρομολογηθεί οι κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να εξαφανιστούν
1ον: Η σοβαρότατη έλλειψη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ εμπειρίας, η έλλειψη ηγετικής φυσιογνωμίας, είτε στα μετόπισθεν είτε μπροστά έφεραν το παραπάνω αποτέλεσμα.  Μία παντελώς αχρείαστη παραχώρηση κόρνερ στο 21' απο μέρους μας ( όπου υπήρχαν δεκάδες άλλοι τρόποι να καθαρίσουμε την φάση) έφερε ένα κακοχτυπημένο, σχεδόν συρτό κόρνερ την μπάλα στην περιοχή μας και απο εκεί κάπως στο τέρμα μας, χωρίς ουσιαστικά μέχρι εκείνο το σημείο ο τερματοφύλακας μας να έχει επαφή με την μπάλα.
10΄ περίπου αργότερα, ένα βολέ!!! του αντίπαλου τερματοφύλακα έφερε την μπάλα 5 περίπου μέτρα έξω απο την περιοχή μας, η μπάλα αναπήδησε 2η φορά και απο το ύψος του πέναλντι ο αντίπαλος επιθετικός έκανε το 0-2.Να σημειωθεί πως μετά το βολέ η μπάλα ήρθε σε επαφή μόλις ΜΙΑ!! φορά με κάποιον παίχτη και αυτή ήταν με τον σκόρερ. Δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.Γκολ που εάν υπήρχε ένας ποδοσφαιρικά έμπειρος παίχτης σε μία  απο τις 6 "αμυντικογενής" θέσεις θα τα είχε προβλέψει και προλάβει στην δημιουργία τους.
Στην απέναντι πλευρά, στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργήσαμε, βάλαμε μπάλα κάτω, προσπαθήσαμε να παίξουμε ορθολογικά με κάποιους πολύ όμορφους συνδυασμούς αλλά η έλλειψη των όσων αναφέραμε πιο πάνω σε θέματα εμπειρίας δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε σε καμία απο τις 5 σοβαρές τελικές μέσα απο την περιοχή.
 Στο Β' μέρος προσπαθήσαμε, μπήκαμε δυνατά να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί απο το ματς, χάσαμε 3 πολύ σοβαρές ευκαιρίες, ο κατα τα άλλα πάρα πολύ καλός ρεφερι μας αρνήθηκε ένα πέναλντι στο 53' , αλλά η αστοχία στην τελική δεν μας επέτρεψε να πάρουμε την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμασταν όταν η κούραση έκανε την εμφάνιση της.
Κάπου εκεί στο 75' ένα παιδαριώδες λάθος έξω απο την περιοχή μας ενώ η μπάλα ήταν στην κατοχή μας, έφερε το 0-3 σε έναν αγώνα που δικαιούμασταν πολλά παραπάνω απο μία ήττα με τόσο ευρύ σκορ.
  Το 2ο πολύ σημαντικό πρόβλημα που στοίχισε στην εφετινή βαθμολογική συγκομοιδή της ομάδας είναι η έλλειψη ΣΥΝΟΧΗΣ και ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ.  ο αριθμος 33 είναι ο αριθμός των παιχτών που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε αγώνες της Αντρικής. Νούμερο εξωπραγματικό.
Δεν έχουμε καταφέρει ούτε μία φορά να παρατάξουμε 11αδα έστω κατά τα 10 /11ατα ίδια για 2 συνεχόμενους αγώνες.
Οι λόγοι πολλοί. Οι δικαιολογίες; Ακόμα περισσότερες.  Πράγμα όμως που εάν θέλουμε να κάνουμε το παραμικρό πρέπει να κοπεί τελείως.

Υ.Γ. 19, 02 Χρόνων ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας, με 7 στους 11 να είναι κάτω των 19 ενώ οι 5 απο αυτούς κάτω των 17 χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ