Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α' ΟΜΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του 5ετές πλάνου μας που ξεκίνησε την σεζόν 2016-17, θέλοντας να μείνουμε πιστοί σε αυτό, επανέρχεται και θα εφαρμόζεται κατα γράμμα ο εσωτερικός κανονισμός για το Αντρικό τμήμα με μοναδικό σκοπό την προστασία της φιλοσοφίας και φιλοδοξίας αυτής της ομάδας.

-Ελάχιστο όριο προπονήσεων ανα εβδομάδα για αθλητές άνω των 22 ετών είναι οι 2.
     - 3 προπονήσεις για αθλητές μέχρι 21 ετών
     - 4 προπονήσεις την εβδομάδα για όλους τους αθλητές κάτω των 18 (Εφήβους)  με εξαίρεση τους προκαθορισμένους αθλητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις φέτος και έχουν ειδική άδεια κάποιες μέρες την εβδομάδα.

-Ανακοίνωση αποστολής για τους αγώνες θα γίνεται κάθε Παρασκευή βράδυ, μετά την προπόνηση. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν έχει δυνατότητα να δώσει το παρών στον αγώνα είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τον προπονητή το αργότερο μέχρι την προπόνηση της Παρασκευής πριν την ανακοίνωση της αποστολής.Οποιοδήποτε "απρόοπτο" μετά το πέρας αυτής καθιστά τον αθλητή αδικαιολογήτως απών.

-Ενημέρωση για τυχόν απουσία απο προπόνηση μία τουλάχιστον ώρα πριν απο αυτή.

-Ρουχισμός στην προπόνηση είναι υποχρεωτικός. Προπονητική φανέλα, αντιανεμικό ή φούτερ της ΟΜΑΔΟΣ και μόνο. Σορτς και κάλτσες σε περίπτωση που χρειαστεί θα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ χρώμα (όπως της ομάδος)

-Συγκέντρωση για τους αγώνες 1:30 ώρα πριν για τους Εντός έδρας. 1:45 για τους Εκτός.
 Θα εξαιρούνται άτομα μεμονωμένα σε περίπτωση που οριστεί από την ομάδα για λόγους που αυτή κρίνει αναγκαίους.

- 'Απαντες είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε μέσο μεταφοράς για τις προπονήσεις και τους αγώνες. Η ομάδα και όποιοι αθλητές μπορούν, ΑΠΛΩΣ βοηθάνε, δεν είναι υποχρεωμένοι να βρίσκουν λύσεις για όλους τους υπόλοιπους.

-Κόκκινη για ΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ λόγο που επιφέρει και πρόστιμο στην ομάδα είναι υποχρεωτικό να καλυφθεί εξ' ολοκλήρου απο τον αθλητή.

-Οι Αθλητές υποχρεούνται να τηρήσουν στο ακέραιο την συμφωνία που έχει επέλθει με την ομάδα κατά την υπογραφή του δελτίου ως προς την χρονική διάρκεια , την συμμετοχή στις κοινωνικές δραστηριότες κτλ.
     -ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ  των συμφωνηθέντων απο την πλευρά του Αθλητή επιφέρει επιβάρυσνη στον ίδιο όταν λήξει η χρονική διάρκεια της συμφωνίας για το δελτίο.
      -Διακοπή παρουσίας νωρίτερα απο το συμφωνηθέν δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να αποκλείσει για άλλο τόσο διάστημα (το μέγιστο) μετά το πέρας της συμφωνίας.
    -ΜΗ συμμετοχή στις κάρτες διαρκείας, χοροεσπερίδα, λαχειοφόρο , ημερολόγια προσμετρούνται στην αποδέσμευση του αθλητή.

-Ενδιαφέρον για το αθλητικό υλικό της ομάδας μετά απο ΚΑΘΕ προπόνηση και ΚΑΘΕ αγώνα.

Η ομάδα ουδέποτε απαίτησε ή έστω ζήτησε  αποτελέσματα και βαθμούς.
ΑΠΑΙΤΕΙ όμως σεβασμό στην φανέλα που φορέσανε εκατοντάδες αθλητές πριν απο εσάς και θα την φορέσουν ακόμη περισσότεροι.
ΑΠΑΙΤΕΙ  όρεξη και κατάθεση ψυχής για όσοι ώρα βρίσκεστε σε δραστηριότητα με την ομάδα.
ΑΠΑΙΤΕΙ συμπεριφορά που θα μας επιτρέψει να σας κρατήσουμε ενεργά μέλη της ομάδας μας για πολλά πολλά χρόνια ή έστω όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει κάποιος, αυτό να γίνει σαν ΦΙΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ