Ajax Athens FC

Ajax Athens FC
Επίσημο Ποδοσφαιρικό σωματείο της ΕΠΟ και ΕΠΣΑ με έμφαση στις ακαδημίες.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΤΡΙΚΟ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30/9

 





ΕΡΜΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                 -                  ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

   3                                                      -                                 1

Σε ένα γήπεδο όπου είχε νερά από ασταμάτητη βροχή των ημερών, ο ρέφερι έδωσε το ΟΚ για να γίνει το παιχνίδι επειδή το Σάββατο είχε πολλές αναβολές και δεν σήκωνε άλλη το πρόγραμμα για εμβόλιμες αγωνιστικές, η ομάδα μας γνώρισε μια σκληρή ήττα που θα δώσει πολλά μαθήματα για την συνέχεια. Απέναντι σε μία ομάδα όπου πέρσυ διεκδίκησε την άνοδο στην Β' κατηγορία μέχρι τελευταίας αγωνιστικής με το μεγάλο της ατού να είναι η δύναμη και η αποφασιστικότητα δείξαμε κατα πόσο έχουμε αλλάξει κυρίως στη νοοτροπία μας. Σε ένα ματς όπου λόγω συνθηκών και γηπέδου ήταν αδύνατο κυριολεκτικά να αλλάξει κάποια ομάδα  δεύτερη πάσα με μία απο τις εκατοντάδες μικρές και μεγάλες λίμνες εντός των γραμμών να την κολλάνε το αποτέλεσμα θα κρινόταν στα στημένα, την δύναμη και τις λεπτομέριες.
      Έτσι λοιπόν και έγινε. Στο 11ο λεπτό έχουμε δοκάρι με τον γνώριμο των δοκών...Βικάτο μετά από εκτέλεση φάουλ απο πλάγια (σχεδόν στο κόρνερ) θέση. Το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με "νερομαχίες" στο κέντρο κυρίως , όπου στο 29ο λεπτό η μπάλα ξεγελάει τον Λυμπερόπουλο μετά απο ένα περίεργο γκελ μπροστά του, περνάει στην πλάτη του όπου ο αντίπαλος επιχειρεί να τελειώσει την φάση με την μπάλα να κατευθύνεται προς το σημαιάκι του κόρνερ...Εκεί αλα Βούκοβιτς ο Λυμπερόπουλος προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της και άθελα του την πλασάρει εντός της εστίας μας. Η απάντηση μας ήταν άμεση και 7 λεπτά αργότερα, εκτέλεση του Αθανασόπουλου σε φάουλ απο καλό σημείο , ασταθής επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Πέντσιου στην επαναφορα αδυνατεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάτι που κάνει ο Γκούρι στην δεύτερη επαναφορά. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση, έως και την λήξη του όπου στο σφύριγμα για την ανάπαυλα έφερε έναν αναίτιο συνωστισμό στο κέντρο του γηπέδο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να χτυπάει στο πρόσωπο τον Βικάτο και να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα.
  Στο β' μέρος μίλησε η ψυχική δύναμη μιας ομάδας που την τελευταία 5ετία έχει αγωνιστεί στην Β΄κατηγορια, έχει διεκδικήσει και κερδίσει άνοδο. στο 51ο λεπτό χάνουμε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Πέντσιου να φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλα ο τερματοφύλακας να του λέει οχι. Ενώ το ματς κυλούσε με την ομάδα μας να έχει μια φλυαρη υπεροχή λόγω και της αριθμητικής ανισορροπίας στο 72ο λεπτο το αντίπαλο στόπερ εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση περίπου 5 μέτρα ΠΙΣΩ απο την ΣΕΝΤΡΑ. Κακός υπολογισμός απο τον Καβουριαδη Π. δεν πραγματοποιεί έξοδο η μπάλα γκελάρει εντός της μικρής περιοχής  αναπηδάει στα χέρια του και καταλήγει στα δίχτυα. Γκολ που πραγματικα δίνει φτερά στους αθλητές του Ερμή που ήδη έκαναν την δική τους κατάθεση ψυχής με 10 παίχτες. Γκολ ανέλπιστο και κόντρα στη ροή του αγώνα. Ακολούθησε ένα νεκρό 10λεπτο για να επανέλθουμε απο την ψυχρολουσία ενός  τέτοιου γκολ μιας και ο Ερμης δεν ειχε διάθεση να ρισκάρει ή να διεκδικήσει κάτι περαιτέρω.
 Στο 82ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία να "πάρει το αίμα του πίσω" για το αυτογκολ αλλά η κεφαλιά του μετά απο εκτέλεση κόρνερ καταληγει στο οριζόντιο δοκάρι.
4΄ αργότερα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για το νόμο του ποδοσφαιρου όπου μετά από σέντρα και φάση διαρκείας με την μπάλα να μην απομακρύνεται απο την περιοχή μας ο αντίπαλος επιθετικός γράφει το τελικό 3-1. 

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με ένα ιδιόμορφο 4-4-2  καθώς και οι τέσσερις του κέντρου λειτουργούσαν περισσότερο σαν εσωτερικοί χαφ με εξαίρεση την "κορυφή" του ρόμβου (Βικάτος) να δείχνει πως είχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.
Καβουριάδης Π.  Τ/Φ  Μπουρλέσης Λυμπερόπουλος Ζιώγγας και Σταθόπουλος οι τέσσερις της άμυνας. Αθανασόπουλος Σιλλιάς Δημητρουλάκης και Βικάτος ο ρόμβος του κέντρου. Πέντσιου και Γκούρι οι παρτενερ της επιθετικής μας γραμμής. Αγωνίστηκαν επίσης οι Παπαδήμας, Φιλιππαίος , Αλεξανδρής και Καβουριάδης Γ. 
 Την επόμενη αγωνστική η ομάδα μας θα εκτίσει το ρεπό της στον όμιλο. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έξτρα δουλειά μακριά απο την πίεση των επίσημων αγώνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ

ΤΟΥΡ ΣΟΦΙΚΟΥ 2013.ΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ